Αυτός είναι ο τρόπος να διακοσμήσετε τον τοίχο του υπνοδωματίου!

 

Αν και πρόκειται για ένα ιδιωτικό σημείο του σπιτιού, το υπνοδωμάτιο προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για μια διακόσμηση με έκφραση και στυλ. Δείτε πως οι ιδιαίτερες διακοσμήσεις μέσα από τολμηρά σχέδια και ασυνήθιστα υλικά, μπορούν με τις κατάλληλες τεχνικές να δώσουν μια διαφορετική προοπτική στην αισθητική διαμόρφωση αυτού του μοναδικού χώρου.

 

 

Πάνελ

 

 

Αν έχετε στη διάθεσή σας ένα μεγάλο τοίχο, που απλά σας μοιάζει άχαρος, δεν έχετε παρά να επενδύσετε στα πάνελ. Δημιουργήστε γεωμετρίες, παίξτε με τα χρώματα και τις υφές και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

 

 

Μην φοβηθείτε να καλύψετε όλο τον τοίχο, αλλά δώστε έμφαση στο φωτισμό. Κρυφές ταινίες led στο πίσω μέρος ή κρεμαστά φωτιστικά με ανάρτηση από την οροφή θα έχουν άμεση οπτική αντίδραση στην κατασκευή σας.

 

 

Σε λευκό φόντο

 

 

Το λευκό είναι το χρώμα της αγνότητας, της καθαριότητας και της άνεσης ενός χώρου, γι’ αυτό πηγαίνει τέλεια ακόμα και σε υπνοδωμάτια. Αν το αγαπάτε, δημιουργήστε ένα λευκό φόντο από ξύλινες επενδύσεις για να τοποθετήσετε στη συνέχεια ένα έργο τέχνης ή ένα εκπληκτικό πορτρέτο πίσω από το κρεβάτι.  Ένα εντυπωσιακό χαλί που θα τραβάει το βλέμμα προς το σημείο αυτό, θα μεγιστοποιήσει τη θέση του εστιακού σημείου του δωματίου.

 

 

Με τη λάμψη του γυαλιού

 

 

Όλοι οι σχεδιαστές και επαγγελματίες του χώρου, το ξέρουν καλά, πως το τέλειο design έρχεται από τον συνδυασμό υλικού-υφής-χρώματος. Κάντε το ίδιο! Δημιουργήστε ένα τοίχο που θα έχει τη ζεστασιά του φυσικού ξύλου και την υπέροχη αντανάκλαση του γυαλιού. Εάν το υπνοδωμάτιό σας είναι αρκετά ψηλό, εκμεταλλευτείτε το, με λειτουργικά ντουλάπια που θα σας δώσουν extra αποθηκευτικούς χώρους. Ένα μεγάλο χαλί, θα είναι μια γενναιόδωρη προσφορά για το χώρο, μαλακώνοντας την περίμετρο.

 

 

Ταμπλάδες δερματίνης

 

 

Οι ταμπλάδες αποτελούν μια πολύ οικονομική λύση και γρήγορη στην εφαρμογή. Δεν χρειάζονται ακριβά υλικά για να αποκτήσει χαρακτήρα ένας χώρος. Αν δεν είστε έτοιμοι να τα αλλάξετε όλα στο υπνοδωμάτιο σας ή να ξοδέψετε χρήματα, κάντε μόνο αυτό! Φτιάξτε ταμπλάδες επενδεδυμένους με δερματίνη της αρεσκείας σας και στερεώστε τους στον τοίχο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κρεβατιού. Θα δείτε αμέσως την εκπληκτική αλλαγή που μπορούν να φέρουν, δίνοντας έκταση και μήκος στο κρεβάτι σας.

 

 

Έμφαση στο κεφαλάρι

 

 

Θέλετε contrast; Αυτός είναι ο τρόπος για να πετύχει!  Αν το κρεβάτι σας είναι ήδη αρκετά εντυπωσιακό ή έχει ουρανό δεν χρειάζεται να το φορτώσετε κι άλλο. Δώσετε μια ώθηση σ’ αυτό,  με ένα αντιθετικό χρώμα στον τοίχο.

 

 

Κάντε το κεφαλάρι το επίκεντρο του χώρου με γεωμετρικά σχήματα και τρισδιάστατα βάθη. Δώστε μεγάλη σημασία στο φωτισμό για να τονίσετε το σημείο και να αναδείξετε τα υλικά. Μπορείτε να εφαρμόσετε και δύο διαφορετικά μοτίβα στον ίδιο τοίχο αρκεί να υπάρχει χρωματική συνοχή. Οι κουρτίνες και τα λευκά είδη, θα συμπληρώσουν την μοναδική αυτή διακόσμηση.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>